Winter werkschoenen

Winter werkschoenen kopen? In de winter is het geen overbodige luxe om een goed paar winter werkschoenen aan te schaffen. Werken in de sneeuw of in de kou kan behoorlijk onaangenaam zijn, zeker als je niet over de juiste werkschoenen beschikt. De oplossing? Gevoerde werkschoenen. De voering zorgt voor een goede isolatie van uw voeten en enkels. Winter werkschoenen bieden een fantastische bescherming tegen koude, natte omstandigheden. Werkt u dus in een koude werkomgeving? Dan zijn winter werkschoenen ideaal.

Lees verder Lees minder

1 product

Korting 20%
Grisport Ranger Motor GoreTex Werkschoen S3 + Gratis Sokken
€ 122,28 € 147,96

Hoe ziet uw ideale winter werkschoen eruit?

Wat is nu een goede winter werkschoen? Dat is sterk afhankelijk van uw werkzaamheden, werkomgeving en van de vorm van uw voet. Het allerbelangrijkste is nog wel dat werkschoenen lekker moeten zitten en u een optimale bescherming moeten bieden tegen risico’s, kou en regen tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden of in uw vrije tijd. De medewerkers van Unishore Bedrijfskleding helpen u graag bij het vinden van uw perfecte (winter) werkschoen. Het inventariseren van eisen waaraan uw werkschoen moet voldoen is onmisbaar bij het maken van de juiste keuze. Tijdens deze inventarisatie kijken we naar eisen op het gebied van pasvorm, doelmatigheid en normeringen in relatie tot uw arbeidsomstandigheden. Unishore Bedrijfskleding biedt u verschillende soorten warme werkschoenen die gevoerd zijn. 

Onderhoud winter werkschoenen

Wilt u extra lang genieten van uw ideale winter werkschoenen. Lees dan onderstaande tips voor het onderhouden van uw winter werkschoenen:

  • Wilt u de levensduur van uw winter werkschoenen verlengen? Draag ze niet meer dan twee dagen achter elkaar. Uw werkschoenen moeten de kans krijgen om langzaam op te drogen waardoor het leer en de voering in goede conditie blijven.
  • Gebruik nooit zeep tijdens het schoonmaken van (winter)werkschoenen! Een vochtige doek is een ideaal middel om uw winterschoenen schoon te krijgen. Met een borstel of een poetsdoek met schoensmeer of ledervet kunt u uw (winter)werkschoenen verzorgen en laten glanzen.
  • Wilt u de vorm van uw werkschoenen behouden, dan kunt u spanners kopen bij een schoenenwinkel of een gespecialiseerde online schoenenwinkel.
  • Maak uw werkschoenen regelmatig weer water- en vuilafstotend met een goede impregneerspray. Vooral in de winter is het belangrijk uw schoenen water- en vuilafstotend te houden.
  • Vervang ook regelmatig de inlegzolen en draag geschikte werksokken.
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.