Werkschoenen S2

S2 werkschoenen kopen? Deze veiligheidsklasse houdt in dat de werkschoenen minimaal een veiligheidsneus (staal of metaalvrij), gesloten hiel, energie-absorberende hak en antistatische eigenschappen hebben. Verder hebben deze werkschoenen een brandbestendige zool en is het bovenmateriaal waterdicht gedurende 60 minuten. S2 werkschoenen zijn geschikt voor werkzaamheden waarbij u géén risico loopt op penetratie van de zool.

  • Brandbestendige zool met antislip
  • Veiligheidsneus en gesloten en energie-absorberende hiel
  • Antistatisch en waterafstotend
Lees verder Lees minder

1 product

Korting 25%
Grisport 70072 Werkschoen S2 + Gratis Sokken
€ 68,49 € 82,87

Waterbestendig

S2 werkschoenen zijn waterbestendig en waterafstotend tot 60 minuten lang, dit is erg fijn wanneer u in een natte omgeving werkt waarbij de schoenen regelmatig nat worden. Bij S2 werkschoenen moet het materiaal aan de bovenzijde voldoen aan waterbestendige eigenschappen die waterpenetratie en absorptie voorkomen, hierdoor zijn S2 werkschoenen geschikt in omgevingen waar het bovenmateriaal nat kan worden. Echter zijn de eigenschappen van deze schoenen niet volledig waterdicht. Als u waterdichte schoenen of laarzen wilt moet u denken aan Gore-Tex schoenen en rubber laarzen, deze zijn volledig waterdicht dankzij het Gore-Tex membraam! Ook zou u kunnen denken aan S5 werklaarzen, deze zijn vaak gemaakt van Polyutheraan of een andere waterdicht materiaal en zijn dus ook echt waterdicht.

S2 Veiligheidsschoenen

S2 veiligheidsschoenen moeten voldoen aan de EN ISO 20345 normering van de Europese Unie. Deze eisen zorgen ervoor dat uw voeten beschermd zijn in S2 veiligheidsschoenen. Ze zijn o.a. beschermd tegen vallende voorwerpen, verzwikken van uw enkels, statische elektriciteit en penetratie en absorptie van water. Dit laatste is belangrijk voor werkzaamheden in natte omstandigheden zoals in een keuken of horecan, maar ook bij een carwash.

Verschil S2 en S3

Een veelgestelde vraag is wat het verschil is tussen een S2 en S3 veiligheidsschoen. Beide klasses veiligheidsschoenen voldoen aan de eisen waar S2 aan voldoet, maar S3 werkschoenen hebben ook een ondoordringbare tussenzool, vroeger waren deze van staal, maar er wordt tegenwoordig meestal gebruik gemaakt van een staalvrije tussenzool.

Antiperforatie tussenzool

Perforatie beschermende tussenzolen zijn een extra vereiste bij S3 en S1P. Deze, tegenwoordig vaak kunstof, tussenzool voorkomt perforatie van scherpe voorwerpen aan de onderkant waardoor het uw voeten extra beschermt als u werkt in een omgeving waar scherpe voorwerpen op de vloer kunnen liggen. Werkt u in een omgeving met glas, spijkers of andere scherpe voorwerpen die omhoog gericht kunnen liggen? Overweeg dan een S3 werkschoen of S1P werkschoen! Een S2 werkschoen is niet voorzien van een beschermende tussenzool en dus enkel geschikt voor werkomgevingen waarbij u geen risico loopt op perforatie van de zool.

waarom S2 Werkschoenen kopen bij Gri-sport.net?

U kunt bij Gri-sport.net gemakkelijk en snel uw S2 werkschoenen online bestellen. Wij bieden u de laagste prijs en een snelle levertijd. Veel van onze modellen zijn uit voorraad leverbaar waardoor de schoenen de volgende werkdag geleverd kunnen worden wanneer u vóór 16.00 uur bestelt. Elke maand hebben wij nieuwe acties, zodat u nog goedkoper uit bent bij de aanschaf van uw S2 veiligheidsschoenen of een cadeautje ontvangt bij uw bestelling. 

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.