Werkschoenen S1

S1 werkschoenenS1 Werkschoenen zijn uitgevoerd met een veiligheidsneus welke beschermt tegen vallende objecten. Verder hebben deze schoenen antistatische eigenschappen, een gesloten hiel en schokabsorberende hak om uw voeten uitstekend te beschermen. S1 veiligheidsschoenen zijn vrij basic met niet te veel bijzonderheden. Werkt u bijvoorbeeld in een omgeving waar uw zolen geperforeerd kunnen worden door spijkers of andere scherpe voorwerpen, dan kiest u liever schoenen met een antiperforatiezool zoals S1P werkschoenen of S3 werkschoenen. In een natte omgeving, bijvoorbeeld in een keuken, de horeca of een carwash, is het fijn als het bovenmateriaal waterbestendig is, deze eigenschap vindt u bij S2 veiligheidsschoenen en S3 veiligheidsschoenen.

Augustus: korting op de adviesverkoopprijs van ALLE werkschoenen + GRATIS werksokken!

Filter  
Werkschoenen  
Kleur  
Maat  
Merk  
Eigenschappen  
Sluiting  
Geslacht  
Tussenzool  
Stijl  
Type  
Type beschermneus  
Materiaal bovenwerk  
Model  
Type Zool  
Veiligheidsklasse  

1 product

ToWorkFor Alice S1
€ 60,56 € 50,05

S1 Veiligheidsschoenen

S1 werkschoenen moeten aan de minimale eisen voldoen voor EN ISO 20345 klasse S1. Dit houdt in dat de schoenen voorzien zijn van een veiligheidsneus, een gesloten hiel, antistatische eigenschappen en een schokabsorberende hak. Deze eisen zorgen voor minimale veiligheid in minder risocovolle werkomgevingen, zoals een magazijn, op de markt en in winkels zoals bouwmarkten. Indien u tijdens het werk blootstaat aan meer risico's dan waarvoor een S1 werkschoen geschikt is, kunt u beter kiezen voor S1P werkschoenen of S3 werkschoenen, beide zijn voorzien van een stalen of staalvrije beschermende tussenzool en de S3 is daarnaast uitgerust met een geprofileerde loopzool en niet waterdoorlatend gedurende 60 minuten. 

S1 werkschoenen eigenschappen

Waarom S1 Werkschoenen kopen bij Gri-Sport.net?

U kunt bij Gri-sport.net gemakkelijk en snel uw S1 veiligheidsschoenen online bestellen. Wij bieden u de laagste prijs en een snelle levertijd. Veel van onze modellen zijn uit voorraad leverbaar waardoor de schoenen de volgende werkdag geleverd kunnen worden wanneer u vóór 16.00 uur bestelt. Elke maand hebben wij nieuwe acties, zodat u nog goedkoper uit bent bij de aanschaf van uw S1 werkschoenen of een cadeautje ontvangt bij uw bestelling.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.