Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Model
Type Zool
Type beschermneus
Tussenzool
Eigenschappen

Werklaarzen gevoerd

Winter werklaarzen kopen? Dan zit je bij Gri-sport.net op het juiste adres. Met de winter in aantocht heeft u één ding zeker nodig: gevoerde werklaarzen. Drie paar dikke sokken zijn verleden tijd, want door goede winter werklaarzen blijven uw voeten constant warm. Het verschil tussen gewone werklaarzen en winter werklaarzen is de warmte die het afgeeft. De voering in een winter werklaars zorgt voor een goede isolatie van uw voeten, enkels en onderbenen. Winter werklaarzen bieden een fantastische bescherming tegen koude, natte omstandigheden. Werkt u dus in een koude werkomgeving? Dan zijn winter werklaarzen echt ideaal!

Lees verder Lees minder

7 producten

Korting 25%
Grisport Ranger Iron GoreTex Werklaars S3 + Gratis Sokken
€ 123,35 € 149,25
Korting 25%
Grisport Ranger Hound GoreTex Werklaars S3 + Gratis Sokken
€ 123,35 € 149,25
Korting 25%
Grisport 72401CI Werklaars S3 Gevoerd + Gratis Sokken
€ 113,12 € 136,88
Korting 25%
Grisport 70249CI Werklaars S3 Gevoerd + Gratis Sokken
€ 111,26 € 134,62
Korting 25%
Grisport 72401 Werklaars S3 + Gratis Sokken
€ 113,12 € 136,88
Korting 25%
Grisport 70249 Werklaars S3 + Gratis Sokken
€ 111,26 € 134,62
Korting 25%
Grisport 70299 Werklaars S3
€ 111,26 € 134,62

Hoe ziet uw ideale winter werklaars er uit?

Wat is nu een goede werklaars? Dat is sterk afhankelijk van uw werkzaamheden, werkomgeving en van de vorm van uw been en voet. Het allerbelangrijkste is nog wel dat laarzen lekker moeten zitten en u een optimale bescherming moeten bieden tegen risico’s, kou en regen tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden of in uw vrije tijd. De medewerkers van Unishore Bedrijfskleding helpen u graag bij het vinden van uw perfecte (winter) werklaars. Het inventariseren van eisen waaraan uw werklaars moet voldoen is onmisbaar bij het maken van de juiste keuze. Tijdens deze inventarisatie kijken we naar eisen op het gebied van pasvorm, doelmatigheid en normeringen in relatie tot uw arbeidsomstandigheden. Unishore Bedrijfskleding biedt u verschillende soorten warme werklaarzen die met wol of imitatiebont gevoerd zijn. Daarnaast voldoen al onze winterwerklaarzen aan de EN ISO 20345 norm voor werklaarzen.

Winterwerklaarzen bij Gri-sport.net voldoen aan veiligheidsnorm voor werklaarzen

De Europese Unie heeft normeringen opgesteld voor (winter) werklaarzen en veiligheidslaarzen: EN ISO 20345 norm. Gri-sport.net heeft bij alle (winter) werklaarzen in haar gevarieerde online assortiment aangegeven aan welke normen deze voldoen. Bij alle laarzen in de collectie staat aangegeven aan welke normering deze voldoen. Leren werklaarzen voldoen aan de S3 norm. Voor rubberen, waterdichte veiligheidslaarzen gelden de normen S4 en S5.

Onderhoud winterwerklaarzen

Wilt u extra lang genieten van uw ideale winter werklaarzen. Lees dan onderstaande tips voor het onderhouden van uw winterwerklaarzen:

  • Wilt u de levensduur van uw winterwerklaarzen verlengen? Draag ze niet meer dan twee dagen achter elkaar. Uw werkaarzen moeten de kans krijgen om langzaam op te drogen waardoor het leer en de voering in goede conditie blijven.
  • Gebruik nooit zeep tijdens het schoonmaken van (winter)werklaarzen! Een vochtige doek is een ideaal middel om uw winterlaarzen schoon te krijgen. Met een borstel of een poetsdoek met schoensmeer of ledervet kunt u uw (winter)werklaarzen verzorgen en laten glanzen.
  • Wilt u de vorm van uw werklaarzen behouden, dan kunt u laarzenspanners kopen bij een schoenenwinkel of een gespecialiseerde online laarzenwinkel.
  • Maak uw werklaarzen regelmatig weer water- en vuilafstotend met een goede impregneerspray. Vooral in de winter is het belangrijk uw schoenen water- en vuilafstotend te houden.
  • Vervang ook regelmatig de inlegzolen en draag geschikte werksokken.
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.