Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Sluiting
Model
Materiaal bovenwerk
Type beschermneus
Eigenschappen
Geslacht

Werklaarzen

Grisport werklaarzen kopen? Grisport maakt haar werklaarzen van het beste leer en andere superieure materialen zoals Vibram® rubber, Sympatex®, waterdichte folies en Cambrelle® voeringen. Een ander goed voorbeeld van een innovatief systeem in de Grisport werklaarzen is het door Grisport zelf ontwikkelde, unieke Heel Support System®. Door al deze innovatieve systemen en superieure materialen houden Grisport werklaarzen uw voeten droog, fris en warm.

  • Geprofileerde loopzool met antislip
  • Veiligheidsneus
  • Ondoordringbare, brandbestendige zool
  • Antistatisch en waterafstotend
  • Gesloten en energie-absorberende hiel
Lees verder Lees minder

9 producten

Korting 20%
Grisport Ranger Iron GoreTex Werklaars S3 + Gratis Sokken
€ 138,81 € 167,96
Korting 20%
Grisport Ranger Hound GoreTex Werklaars S3 + Gratis Sokken
€ 138,81 € 167,96
Korting 20%
Grisport 72401 Werklaars S3 + Gratis Sokken
€ 127,27 € 154,00
Korting 20%
Grisport 70249 Werklaars S3 + Gratis Sokken
€ 125,58 € 151,95
Korting 20%
Grisport 72425 Lasschoen S3 + Gratis Sokken
€ 92,23 € 111,60
Korting 20%
Grisport 70299 Werklaars S3 + Gratis Sokken
€ 125,58 € 151,95
Korting 20%
Grisport 72401CI Werklaars S3 Gevoerd + Gratis Sokken
€ 127,27 € 154,00
Korting 20%
Grisport 70249CI Werklaars S3 Gevoerd + Gratis Sokken
€ 125,58 € 151,95
Korting 40%
OP=OP Grisport 72401CI Werklaars S3 Gevoerd
€ 90,49 € 109,49

Waarom werklaarzen in plaats van werkschoenen?

De keuze voor hoge of lage werkschoenen of werklaarzen heeft vooral te maken met bewegingsvrijheid en de vereiste bescherming van je enkels en onderbenen. Als je bijvoorbeeld veel moet klimmen bieden lage veiligheidsschoenen en safety sneakers je meer bewegingsvrijheid, maar je enkels zijn dan minder goed beschermd tegen scherpe objecten van buitenaf. Hoge of extra hoge werkschoenen geven je enkels meer stevigheid dan lage werkschoenen en beschermen je enkels tot boven je achillespees tegen scherpe of hete objecten. Als ook je onderbenen beschermd moeten worden tegen scherpe of hete objecten worden meestal werklaarzen aangeraden. In de offshore zijn waterdichte veiligheidslaarzen meestal verplicht. Voor in de winter of koude werkomstandigheden kan je het best met bont of wol gevoerde werklaarzen aanschaffen.

Gevoerde Grisport winter werklaarzen met code CI

De Grisport 72401CI S3 winter werklaars en de 70249CI winterlaars zijn door hun imitatie wollen voering in combinatie met een waterdichte Sympatex voering de ultieme winterwerklaarzen. De letters CI achter het artikelnummer betekenen dat deze werklaarzen koude-isolerend zijn. In cijfers weergegeven betekent dit dat de temperatuur in je werklaars niet lager wordt dan 10 graden als je 30 minuten in een omgevingstemperatuur tot min 20 graden werkt. De code S3 betekent dat de werklaars voldoet aan de Europese Normering EN ISO 20345, klasse S3.

Veilig werken met Grisport S3 werklaarzen

Alle leren Grisport werklaarzen in deze webshop voldoen aan de Europese Normering EN ISO 20345, klasse S3. Dat betekent dat deze Grisport veiligheidslaarzen waterdicht zijn en voorzien zijn van een:

  • antistatische loopzool
  • stalen beschermneus die bescherming biedt tegen vallende voorwerpen met een energie tot 200 Joule
  • gesloten hiel
  • schokabsorberende hak
  • Door de combinatie van een kevlar tussenzool en de PU/Nitril of PU/Vibram zolen zijn je voeten in Grisport werklaarzen extra beschermd tegen penetratie van scherpe voorwerpen en zijn de zolen extreem slip- en slijtvast, olie-, zuur- en snijbestendig en bestand tegen extreme hitte tot circa 200 ºC en kortstondige contactwarmte tot 300 ºC.

Optimale ondersteuning in Grisport werklaarzen

De extra versteviging in de hiel van de Grisport 72401 S3 werklaars geeft extra stabiliteit en ondersteuning bij het afwikkelen van de voet. De Grisport 70249 S3 werklaars en de Grisport 70299 S3 werklaarzen bieden zelfs nog meer maximale stabiliteit en ondersteuning bij het afwikkelen van de voet. Deze veiligheidslaarzen zijn namelijk voorzien van het unieke, antibacteriële, ademende en uitneembare Heel Support System®. Dit hielsysteem omsluit de hiel naadloos en biedt daardoor maximale stabiliteit en ondersteuning bij het afwikkelen van de voet.

Vibram zolen Grisport

Ook de sterke slijtvaste Vibram rubber zolen in deze Grisport werklaars stimuleren de natuurlijke voetbeweging. Vibram zolen zijn zeer sterk, licht, slijtvast en geven veel grip. Vibram is wereldwijd marktleider in het produceren van schoenzolen, zodat je zeker weet dat je te maken hebt met kwalitatief hoogwaardige schoenzolen.

De waterdichte SympaTex® voering in Grisport werklaarzen

Werkschoenen en werklaarzen moeten aan de ene kant waterdicht zijn, maar aan de andere kant ademend zijn. Dat wil zeggen dat waterdamp er wel doorheen moet kunnen, maar vloeibare stoffen niet. Alle Grisport werklaarzen in deze webshop zijn daarom voorzien van een waterdichte SympaTex® voering. De ontwikkeling van SympaTex® in de jaren zeventig was vanuit industrieel oogpunt opmerkelijk. Het uiteindelijke resultaat was immers niet te danken aan doelgericht onderzoek. De vezeldivisie van Akzo voerde destijds een studie uit naar de mogelijkheid om uit hydrofiele polyesters een product voor kunstnieren te vervaardigen. Die producten moesten doorlaatbaar zijn voor water en ureum. Gedurende het onderzoek ontstond het idee om ook de doorlaatbaarheid van waterdamp te bepalen. Die was onverwacht hoog, terwijl de doorlaatbaarheid voor vloeibaar water betrekkelijk gering was. Deze combinatie leidde in de jaren tachtig tot het polyester SympaTex®, tegenwoordig geproduceerd door SympaTex Technologies GmbH in Wuppertal.

Wat is Cambrelle® voering?

Cambrelle® is een synthetische niet-geweven textielsoort welke wordt gebruikt in de voering van uw Grisport werklaarzen. Het materiaal is van hoge kwaliteit, sterk vochtabsorberend, geurvretend en ademend. Kortom, Cambrelle® helpt uw voeten droog en fris te houden! Daarnaast droogt Cambrelle® sneller dan leer, hierdoor wordt schimmelvorming tegengegaan.

Wat is het Heel Support System®?

Het Heel Support System® van Grisport is een sterke, van nylon gemaakte voetvorm tussen de PU-zool en rubberen zool. Dit omsluit de hiel naadloos en geeft daardoor maximale stabiliteit en ondersteuning bij het afwikkelen van de voet.

Waarom werklaarzen bestellen bij Gri-sport.net?

U kunt bij Gri-sport.net gemakkelijk en snel uw S3 werklaarzen online bestellen. Wij bieden u de laagste prijs en een snelle levertijd. Veel van onze modellen zijn uit voorraad leverbaar waardoor de S3 veiligheidslaarzen de volgende werkdag geleverd kunnen worden wanneer u vóór 16.00 uur bestelt. Elke maand hebben wij nieuwe acties, zodat u nog goedkoper uit bent bij de aanschaf van uw veiligheidslaarzen of een cadeautje ontvangt bij uw bestelling.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.