Filteren
Selectie verfijnen
Merk
Prijs

Onderhoud

Wanneer u een beetje aandacht aan het onderhoud van uw werkschoenen en wandelschoenen besteedt, zullen uw schoenen nog langer meegaan. Met de juiste onderhoudsmaatregelen blijft het materiaal bijvoorbeeld soepel of zullen uw werkschoenen en wandelschoenen hun waterafstotende eigenschappen langer behouden. Zeker als u leren schoenen draagt, kan dit een behoorlijk verschil maken, omdat leer een natuurlijk product is. Gelukkig kunt u niet alleen bij Unishore Bedrijfskleding terecht voor de beste werk- en wandelschoenen, maar ook voor de meest bruikbare onderhoudsmiddelen en accessoires voor uw schoenen. Wij willen immers dat u zo lang mogelijk op de beschermende eigenschappen van uw veiligheidsschoenen kunt blijven rekenen. Daarom kunt u bij ons voor een goede prijs de beste schoenensprays en ledervetten van merken als Emma, Rapide en Tana bestellen. Zo kunt u zelf meehelpen om de levensduur van uw werkschoenen of wandelschoenen zo lang mogelijk te maken.

Lees verder Lees minder

9 producten

Rapide ledervet 150ml
€ 7,40 € 8,95
Rapide Ledergel tube 50 ml
€ 4,09 € 4,95
Rapide Kiloblik blank ledervet
€ 11,53 € 13,95
Rapide Waterproof spray 400 ml
€ 8,22 € 9,95
shoefresh spray Bama spuitbus a 100 ml
€ 11,27 € 13,64
Rapide Suede Nubuck Messing Schoenenborstel
€ 4,75 € 5,75
Rapide Waterproof spray 200 ml
€ 6,57 € 7,95
Rapide Inpoetsborstel
€ 2,44 € 2,95
Rapide Onderhoudskit
€ 12,36 € 14,96

Onderhoudstips werkschoenen, werklaarzen en wandelschoenen

Zelfs de beste werkschoenen blijven niet in nieuwstaat. U koopt uw werkschoenen immers om ze te dragen en de omstandigheden waartegen ze uw voeten moeten beschermen kunnen vies of nat zijn. Ditzelfde geldt ook voor wandelschoenen. Daarom is het des te belangrijker om wat aandacht te schenken aan het onderhoud van uw werkschoenen, werklaarzen en wandelschoenen. Wilt u uw schoenen goed reinigen? Haal dan de veters uit de schoenen, schuif de tong naar voren en haal met water en een borstel het vuil weg. In uiterste nood kunt u eventueel een milde zeep gebruiken, maar wees daar voorzichtig mee. Na het wassen kunt u de schoenen behandelen met ledervet of schoenenspray, zodat ze langer mooi blijven en het leer soepel blijft. Voor het beste resultaat is het wel belangrijk om te wachten met deze behandeling totdat de werk- of wandelschoenen helemaal droog zijn van hun schoonmaakbeurt.

Het goed laten drogen van uw werkschoenen en wandelschoenten is sowieso aan te raden, ook als uw schoenen niet nat zijn van het schoonmaken, maar van uw werk zelf. Zelfs waterafstotende S2- en S3 werkschoenen hebben hier baat bij. Vooral als u leren werkschoenen of werklaarzen draagt is het beter om ze goed te laten drogen. Dat komt doordat leer als natuurlijk product de neiging heeft om vocht op te nemen. Hier worden uw schoenen koud, zwaar en dus minder comfortabel van. Het is dus zowel voor uw draagcomfort als voor de levensduur van uw werkschoenen beter als ze drogen. Leg ze niet te dicht bij een warmtebron of in de volle zon, want als leer te snel droogt, kan het gaan barsten. Oude kranten in de schoenen stoppen is een beter idee. Hiermee behoudt de werkschoen, werklaars of wandelschoen zijn vorm en wordt de vochtopname bevorderd.

Online onderhoudsmiddelen voor werk- en wandelschoenen bestellen

Nu steeds meer fysieke schoenenwinkels hun deuren sluiten, is het goed dat u bij Unishore Bedrijfskleding terecht kunt voor de beste onderhoudsmiddelen voor uw werk- en wandelschoenen. U bestelt deze onderhoudsmiddelen gemakkelijk vanuit uw eigen kantoor of huiskamer. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat wij als leverancier van bedrijfskleding precies die onderhoudsmiddelen in ons assortiment hebben die voor uw werkomgeving het beste werken. Voor aanvullende hulpmiddelen als veters en verschillende soorten inlegzolen kunt u bij onze accessoires voor werkschoenen terecht.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.