(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
Kleur

Onderhoud

Wanneer u een beetje aandacht aan het onderhoud van uw werkschoenen besteedt, zullen uw werkschoenen nog langer meegaan. Met de juiste onderhoudsmaatregelen blijft het materiaal bijvoorbeeld soepel of zullen uw werkschoenen hun waterafstotende eigenschappen langer behouden. Zeker als u leren werkschoenen draagt, kan dit een behoorlijk verschil maken, omdat leer een natuurlijk product is. Gelukkig kunt u niet alleen bij Unishore Bedrijfskleding terecht voor de beste werkschoenen, maar ook voor de meest bruikbare onderhoudsmiddelen en accessoires voor uw werkschoenen. Wij willen immers dat u zo lang mogelijk op de beschermende eigenschappen van uw veiligheidsschoenen kunt blijven rekenen. Daarom kunt u bij ons voor een goede prijs de beste schoenensprays en ledervetten van merken als Emma, Rapide en Tana bestellen. Zo kunt u zelf meehelpen om de levensduur van uw werkschoenen zo lang mogelijk te maken.

Lees verder Lees minder

7 producten

Toon per pagina
Best verkocht
Rapide ledervet 150ml
€ 6,20 € 7,50
Best verkocht
Rapide Ledergel tube 50 ml
€ 3,72 € 4,50
Rapide Kiloblik blank ledervet
€ 10,54 € 12,75
Rapide Waterproof spray 400 ml
€ 7,40 € 8,95
Best verkocht
shoefresh spray Bama spuitbus a 100 ml
€ 9,20 € 11,13
Rapide Suede Nubuck Messing Schoenenborstel
€ 4,09 € 4,95
Rapide Waterproof spray 200 ml
€ 5,99 € 7,25

Onderhoudstips werkschoenen en werklaarzen

Zelfs de beste werkschoenen blijven niet in nieuwstaat. U koopt uw werkschoenen immers om ze te dragen en de omstandigheden waartegen ze uw voeten moeten beschermen kunnen vies of nat zijn. Daarom is het des te belangrijker om wat aandacht te schenken aan het onderhoud van uw werkschoenen of werklaarzen. Wilt u uw werkschoenen goed reinigen? Haal dan de veters uit de schoenen, schuif de tong naar voren en haal met water en een borstel het vuil weg. In uiterste nood kunt u eventueel een milde zeep gebruiken, maar wees daar voorzichtig mee. Na het wassen kunt u de werkschoenen behandelen met ledervet of schoenenspray, zodat ze langer mooi blijven en het leer soepel blijft. Voor het beste resultaat is het wel belangrijk om te wachten met deze behandeling totdat de werkschoenen helemaal droog zijn van hun schoonmaakbeurt.

De werkschoenen laten drogen is sowieso aan te raden, ook als uw schoenen niet nat zijn van het schoonmaken, maar van uw werk zelf. Zelfs waterafstotende S2- en S3 werkschoenen hebben hier baat bij. Vooral als u leren werkschoenen of werklaarzen draagt is het beter om ze goed te laten drogen. Dat komt doordat leer als natuurlijk product de neiging heeft om vocht op te nemen. Hier worden uw schoenen koud, zwaar en dus minder comfortabel van. Het is dus zowel voor uw draagcomfort als voor de levensduur van uw werkschoenen beter als ze drogen. Leg ze niet te dicht bij een warmtebron of in de volle zon, want als leer te snel droogt, kan het gaan barsten. Oude kranten in de schoenen stoppen is een beter idee. Hiermee behoudt de werkschoen of werklaars zijn vorm en wordt de vochtopname bevorderd.

Online onderhoudsmiddelen voor werkschoenen bestellen

Nu steeds meer fysieke schoenenwinkels hun deuren sluiten, is het goed dat u bij Unishore Bedrijfskleding terecht kunt voor de beste onderhoudsmiddelen voor uw werkschoenen. U bestelt deze onderhoudsmiddelen gemakkelijk vanuit uw eigen kantoor of huiskamer. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat wij als leverancier van bedrijfskleding precies die onderhoudsmiddelen in ons assortiment hebben die voor uw werkomgeving het beste werken. Voor aanvullende hulpmiddelen als veters en verschillende soorten inlegzolen kunt u bij onze accessoires voor werkschoenen terecht.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.