(Thermo) ondergoed

thermo ondergoed werkComfortabele, beschermende thermo kleding houdt u droog en warm

Een veilige en comfortabele werkuitrusting bestaat uit minimaal drie lagen (werk)kleding. Draagt u drie lagen over elkaar dan blijft u warm, droog en bent u uitstekend beschermd tegen alle risico’s en omstandigheden in uw werkomgeving. Tijdens het werken in winterse en extreem koude omgevingen kunt u ervoor kiezen om er nog een vierde laag kleding aan toe te voegen. Start altijd met beschermende, zachte onderkleding direct op uw huid. De ideale onderkleding onderscheidt zich door hoge thermische werking, uitstekende ventilatie en antibacteriële bescherming en is natuurlijk uiterst comfortabel. Unishore Bedrijfskleding biedt u onderkleding die aanvoelt als een tweede huid.

Lees verder Lees minder
We can't find products matching the selection.

Thermo ondergoed met een perfecte pasvorm

De ultieme thermo onderkleding zit comfortabel en zorgt dat de drager zo min mogelijk transpireert. Het is ontzettend belangrijk om uw werkuitrusting op te bouwen uit verschillende lagen kleding. De eerste laag bestaat uit zachte onderkleding met een perfecte pasvorm, vochtregulerende en ademende eigenschappen en eventueel versterking in de stof waar nodig. U kunt hierbij denken aan thermo ondergoed, Long Johns, balaclava’s, onderhemden en sokken. Natuurlijk kunt u onze thermo ondergoed en onderkleding ook voor sportactiviteiten gebruiken. Unishore Bedrijfskleding heeft een uitgebreid assortiment comfortabele onderkleding van topmerken als Helly Hansen, Tricorp, Craft, Portwest, en Viloft.

Roots Onderkleding FR/AS

Roots vlamvertragende- en antistatische onderkleding kent twee heel belangrijke eigenschappen waaraan goede onderkleding moet voldoen: comfort en vochtregulatie. Roots onderkleding is ongekend comfortabel en kent uitstekende brandvertragende eigenschappen.
Aan de garens van de Roots stof voor thermo onderkleding zijn speciale vezels toegevoegd die het breisel zowel antibacterieel als hydrofiel maken. Hierdoor blijft transpiratiegeur beperkt en zweet u minder snel. Roots noemt deze vezels body-fresh.

Portwest: Innovatieve, comfortabele onderkleding

Portwest heeft een lijn thermische kledingstukken ontwikkeld die uitblinken in kwaliteit en draagcomfort. Deze hoogwaardige thermo onderkleding is zo ontworpen dat u zich onder alle werkomstandigheden warm en droog voelt door de isolerende en vochtafvoerende eigenschappen. Met onderkleding van Portwest gunt u zichzelf een ideale basis voor uw veilige, comfortabele werkuitrusting.

Tricorp thermische kleding met Bamboo

Tricorp is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van zeer duurzame thermo onderkleding. Het thermo ondergoed van Tricorp is gemaakt van Bamboo charcoal en biedt vele voordelen: zeer goede ventilatie, hoog draagcomfort, permanente antibacteriële werking en hoge thermische werking.

Unishore Bedrijfskleding voor uw perfecte onderkleding

Naast thermisch ondergoed bieden wij u ook persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s), werkschoenen, werklaarzen, werkjassen, sweaters, polo’s en T-shirts van diverse topmerken bedrijfskleding. Maak uw veilige werkgarderobe compleet met werkkleding, accessoires en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) van een van de topmerken in onze webwinkel of bezoek onze showroom aan de Handelsweg 6 in Den Helder. Neemt u gerust contact op met ons via e-mail, contactformulier of bel naar 0223-661300 op werkdagen van 07.30 - 17.00 uur.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.