Winkelwagen
Offerte(s)

Caps

Caps en mutsen zijn een uitstekende manier als u uw hoofd beschermen wilt tegen de omstandigheden op uw werk, maar hier niet meteen een veiligheidshelm voor nodig heeft. Met een muts, bandana of gebreide oorwarmers kunt u bij lage wintertemperaturen toch met een prettig gevoel in de buitenlucht aan de slag. Is het niet de kou, maar juist de brandende zomerzon waar u uw hoofd tegen wilt beschermen? Geen probleem. Ook dan kunt u op het assortiment van Unishore Bedrijfskleding rekenen. Wij hebben namelijk een groot aantal petten in verschillende kleuren in de aanbieding. Kortom: bij ons kunt u voor ieder seizoen wel een hoofddeksel vinden dat ervoor gaat zorgen dat de omstandigheden op uw werkplek aangenamer zullen worden.

Lees verder Lees minder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Caps en mutsen voor op het werk

Wanneer u uw caps en mutsen bij ons bestelt, weet u zeker dat ze uitermate geschikt zijn om op het werk te dragen. Ze zijn namelijk gemaakt door populaire fabrikanten van werkkleding, zoals Clique, Tricorp, Blaklader, MSA, Helly Hansen, 3M en Jobman. Daardoor weet u zeker dat deze pet ontworpen is met als doel om uw werk in de kou of in de zon makkelijker te maken. Daarom vindt u in onze webshop bijvoorbeeld petten die niet alleen de nodige schaduw over uw gezicht werpen, maar ook over reflectiestrepen hebben, zodat voorbijgangers u kunnen zien wanneer dat door de omstandigheden lastig is. Tricorp heeft zelfs een verkeersregelaarspet en een reflectiemuts op de markt die als een vorm van High Vis werkkleding gezien kan worden. Ook van Jobman en Helly Hansen hebben wij hoofddeksels die uw zichtbaarheid vergroten in ons assortiment.

Heeft u in één keer een grote hoeveelheid caps of mutsen nodig? Dan kunt u bij Unishore Bedrijfskleding ook een verpakking met daarin 50 mutsen of 10 caps kopen. Over de maat hoeft u zich geen zorgen te maken: de mutsen en beanies rekken uit en passen daarna perfect om het hoofd, terwijl de meeste caps in ons assortiment een klittenbandsluiting hebben, waarmee de petten heel gemakkelijk op het formaat van uw hoofd te verstellen zijn. Overigens zijn de mutsen uit onze webwinkel goed te combineren met een bouwhelm. Volgens de richtlijnen van de Arbo moet een goede veiligheidshelm namelijk tegelijk met een wintermuts of winterband gedragen kunnen worden. Dat is de ideale combinatie voor een bouwplaats in de winter.

Online caps en mutsen bestellen?

Heeft u voor uw werk baat bij een cap of een muts? Koop dan niet zomaar lukraak een hoofddeksel, maar vertrouw op de kennis van Unishore Bedrijfskleding. Hier kunt u namelijk online caps en mutsen bestellen die speciaal voor op het werk ontworpen zijn. Met deze mutsen en petten weet u tenminste zeker dat het comfort dat u op het werk nodig heeft gegarandeerd is. Het aanbod aan kleuren en modellen is uitgebreid, dus er is zeker iets te vinden wat bij uw smaak of interesse past.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.