Werkkleding Delft

Delft is een innovatieve stad, mede door de aanwezigheid van de Technische Universiteit Delft vinden hier grote veranderingen plaats. De TU zorgt er voor dat er jaarlijks zo'n 5000 nieuwe TU-studenten Delft binnenstromen. De belangrijkste werkgevers in Delft zijn daarom ook de ICT'ers, Hightech, Kennisinstellingen maar ook de Offshore doet het goed. Bij Unishore hebben wij werkkleding geschikt voor elke sector. Of het nou om IT'ers gaat of om zorgpersoneel bij Unishore vind je wat je nodig hebt.


Populaire categorieën bedrijfskleding Delft:


Bij de samenstelling van ons assortiment hebben we gelet op het draagcomfort, maar ook op jouw veiligheid. Je kan bij ons bijvoorbeeld bedrijfskleding kopen met de volgende veiligheidsnormeringen:

  • EN 13034 voor bescherming tegen vloeibare chemicaliën
  • EN 20471 voor verhoogde zichtbaarheid
  • EN 342 en EN 343 voor bescherming tegen respectievelijk kou en regen
  • EN 11612 en EN 14116 voor bescherming tegen vlammen en omgevingshitte
  • EN 1149 voor bescherming tegen statische ontlading
  • EN 11611 voor laskleding

Hoogwaardige bedrijfskleding van de beste merken

In de regio Delft zijn bedrijven actief die tot verschillende branches behoren. En zelfs binnen een bepaalde branche kunnen de arbeidsomstandigheden van bedrijf tot bedrijf verschillen, soms zelfs per afdeling. We vinden het bij Unishore Bedrijfskleding dus belangrijk om ons assortiment gevarieerd te houden. Alleen zo kunnen we garanderen dat iedereen de juiste werkkleding bij ons kan vinden om met een prettig en veilig gevoel aan het werk te kunnen. Daarnaast kan je bij ons rekenen op scherpe prijzen. Wanneer je voor een goede prijs de veiligheid binnen uw bedrijf verbeteren wilt, is onze webshop de juiste voor jou.

Uiteraard is de prijs niet de enige reden om voor Unishore Bedrijfskleding te kiezen. We willen namelijk uitsluitend de beste bedrijfskleding voor verschillende branches aan kunnen bieden. Als gevolg daarvan vindt je in onze webshop werkjassen, werkbroeken, overalls en nog veel meer werkkleding van topmerken als Blåkläder, Havep, Tricorp, Jobman, Helly Hansen, Roots, Mascot en Hydrowear. Ook op het gebied van werkschoenen en werklaarzen vindt je bij ons alleen het beste van het beste. Hierbij kan je denken aan fabrikanten als Grisport, Redbrick, Emma, Bata en Mr. Miles. Daartussen vindt je zelfs comfortabele lichtgewicht werkschoenen die eruit zien als sneakers.

Bedrijfskleding voor een veilige werkomgeving

De veiligheid op de werkplek begint met bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Op bouwplaatsen of een industriële omgeving kan bijvoorbeeld veel letsel voorkomen worden door het dragen van een veiligheidshelm, kniebeschermers en werkschoenen met een beschermneus. De juiste werkjassen, werkbroeken of overalls zorgen daarnaast voor veel bewegingscomfort en een plek waar jij jouw spullen kwijt kunt. We weten bij Unishore Bedrijfskleding echter ook dat geen twee werkplekken hetzelfde zijn en daarom hebben we ons aanbod bewust zo breed mogelijk gehouden. Voor jezelf of jouw werknemers kan je bij ons dus altijd de meest geschikte bedrijfskleding voor regio Delft kopen.

Voordelen van Unishore Bedrijfskleding

Unishore Bedrijfskleding heeft al maar 30 jaar ervaring met werkkleding en bedrijfskleding in de omgeving Delft, met klanten in alle sectoren heeft Unishore Bedrijfskleding niet alleen hun assortiment uitgebreid maar ook hun expertise. Voor bedrijven is het dan ook mogelijk om gebruik te maken van betalen op factuur via de webshop of via ons Kleding Management Systeem (KMS) voor midden- en grote bedrijven. Dit in combinatie met onze eigen drukkerij en borduurstudio zorgt ervoor dat de kleding gemakkelijk en snel besteld kan worden via onze systemen zodat je altijd de juiste kleding ontvangt die je wenst. Onze experts staan voor je klaar om te juiste kleding voor uw werkzaamheden te bepalen

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.