(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Winkelwagen
Offerte(s)

Grisport Active

Grisport Active schoenen kopen? Wandelaars worden in het dagelijks gebruik voorzien van topkwaliteit wandelschoenen met de Active collectie van Grisport. De functionele en technische kenmerken, het zeer lichtgewichte materiaal en het unieke comfort van deze wandelschoenen maken hen tot favoriet van hun gebruikers.

  • Geschikt voor dagelijks gebruik
  • Uniek draagcomfort en modieus
  • Lichtgewichte materialen 
  • Soepele zolen voor een goede houding
Lees verder Lees minder

1 product

Toon per pagina
Grisport 43027 Heren Active
€ 84,26 € 101,95

KWALITEITSSCHOENEN VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

Heeft u een drukke baan of zijn uw voeten snel vermoeid? De comfortabele schoenen uit de Active collectie van Grisport zijn ontwikkeld voor dagelijks gebruik. De schoenen zijn lichtgewicht en bieden een comfortabel draagcomfort. Ontwikkeld vanuit de outdoor branche, met zijn functionele en kwalitatieve kenmerken, is deze schoen ideaal voor dagelijks gebruik. De schoen is ademend, waterdicht dankzij het Spo-Tex membraan en geeft een uniek comfort.

Uw voeten verdienen de beste zorg. Daarom zijn de wandelschoenen uit de Active collectie van Grisport dusdanig gemaakt dat elke beweging wordt opgevangen. De constructie zorgt voor een goede houding zodat u onbezorgd lange tijd kunt staan en lopen. De schoenen zijn eenvoudig te onderhouden dankzij de uitneembare zool van leer en het Spo-Tex membraan dat ademend en waterdicht is.

ECHT ITALIAANS VAKWERK

Grisport laat comfort op de eerste plaats komen bij de ontwikkeling van haar schoenen en is hierin toonaangevend. Maar, zoals het een echt Italiaans schoenenmerk betaamd, heeft zijn een mooi design ook hoog op de prioriteitenlijst staan. Daarom biedt de Active collectie elegante, mooie wandelschoenen waarmee u goed voor de dag komt.

Collecties Grisport wandelschoenen

De wandelschoenen van Grisport zijn onderverdeeld in verschillende collecties, elk met hun eigen specifieke kenmerken. Wij kunnen u de volgende collecties wandelschoenen leveren:
Grisport Walking Outdoor | Grisport Hiking Outdoor | Grisport Trekking Outdoor | Grisport Active Casual

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.