S3 Werklaarzen

WEGENS SUCCES VERLENGD: Bij aanschaf van GRISPORT werkschoenen ontvangt u nu 20% korting op de adviesverkoopprijs en een gratis paar Mascot werksokken!

Grisport werklaarzen kopen

Grisport werklaarzen kopen?

Goede werklaarzen of werkschoenen zijn één van de meest belangrijke kledingitems om in te investeren wanneer u lange dagen maakt of wanneer u werkt in risicovolle omstandigheden. Onze voeten gebruiken (hopelijk) ons hele leven om urenlang op te lopen en staan. Het is dus essentieel om schoenen te kopen die een goede ondersteuning bieden, maar tegelijkertijd comfortabel aanvoelen. Dit geldt al helemaal voor mensen die veel moeten lopen en staan voor hun werk. Naast comfort is ook veiligheid een vereiste, bijvoorbeeld wanneer zware of scherpe objecten kunnen vallen of wanneer u werkt op gladde ondergronden. Een werkschoen moet dus aan verschillende eisen voldoen.

Meer informatie over de eigenschappen van Grisport werklaarzen

6 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay
 • Veiligheidsnorm
Ribbon Tip
 

Grisport 72401 S3

€ 105,12 excl. BTW
€ 127,20 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
 

Grisport 70249 S3

€ 102,48 excl. BTW
€ 124,00 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
 

Grisport 70249K Sand Sympatex..

€ 102,48 excl. BTW
€ 124,00 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
 

Grisport 70299 S3

€ 102,48 excl. BTW
€ 124,00 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
 

Grisport 70249CI S3 Gevoerd

€ 102,48 excl. BTW
€ 124,00 incl. BTW
Overlay
 • Bescherming tegen regen
 • Veiligheidsnorm
 

Grisport 72401CI S3 Gevoerd

€ 105,12 excl. BTW
€ 127,20 incl. BTW

Waarom werklaarzen in plaats van werkschoenen?

De keuze voor hoge of lage werkschoenen of werklaarzen heeft vooral te maken met bewegingsvrijheid en de vereiste bescherming van je enkels en onderbenen. Als je bijvoorbeeld veel moet klimmen bieden lage veiligheidsschoenen en safety sneakers je meer bewegingsvrijheid, maar je enkels zijn dan minder goed beschermd tegen scherpe objecten van buitenaf. Hoge of extra hoge werkschoenen geven je enkels meer stevigheid dan lage werkschoenen en beschermen je enkels tot boven je achillespees tegen scherpe of hete objecten. Als ook je onderbenen beschermd moeten worden tegen scherpe of hete objecten worden meestal werklaarzen aangeraden. In de offshore zijn waterdichte veiligheidslaarzen meestal verplicht. Voor in de winter of koude werkomstandigheden kan je het best met bont of wol gevoerde werklaarzen aanschaffen.

Met wol gevoerde Grisport winterwerklaarzen met code CI

De Grisport 72401CI S3 en de 70249CI zijn door hunimitatiewollen voering in combinatie met een waterdichte Sympatex voering de ultieme winter werklaarzen. De letters CI achter het artikelnummer betekenen dat deze werklaarzen koude-isolerend zijn. In cijfers weergegeven betekent dit dat de temperatuur in je werklaars niet lager wordt dan 10 graden als je 30 minuten in een omgevingstemperatuur tot min 20 graden werkt. De code S3 betekent dat de werklaars voldoet aan de Europese Normering EN ISO 20345, klasse S3.

Veilig werken met Grisport S3 werklaarzen

Alle leren Grisport werklaarzen in deze webshop voldoen aan de Europese Normering EN ISO 20345, klasse S3. Dat betekent dat deze Grisport veiligheidslaarzen waterdicht zijn en voorzien zijn van een:

 • antistatische loopzool
 • stalen beschermneus die bescherming biedt tegen vallende voorwerpen met een energie tot 200 Joule
 • gesloten hiel
 • schokabsorberende hak

Door de combinatie van een kevlar tussenzool en de PU/Nitril of PU/Vibram zolen zijn je voeten in Grisport werklaarzen extra beschermd tegen penetratie van scherpe voorwerpen en zijn de zolen extreem slip- en slijtvast, olie-, zuur- en snijbestendig en bestand tegen extreme hitte tot circa 200 ºC en kortstondige contactwarmte tot 300 ºC.

Optimale ondersteuning in Grisport werklaarzen

De extra versteviging in de hiel van de Grisport 72401 S3 werklaars geeft extra stabiliteit en ondersteuning bij het afwikkelen van de voet. De Grisport 70249 S3 en de Grisport 70299 S3 werklaarzen bieden zelfs nog meer maximale stabiliteit en ondersteuning bij het afwikkelen van de  voet. Deze veiligheidslaarzen zijn namelijk voorzien van het unieke, antibacteriële, ademende en uitneembare HeelSupport System ®.Dit hielsysteem omsluit de hiel naadloos en biedt  daardoor maximale stabiliteit en ondersteuning bij het afwikkelen van de voet. 

Ook de sterke slijtvaste Vibram rubber zolen in deze Grisport werklaars stimuleren de natuurlijke voetbeweging. Vibram zolen zijn zeer sterk, licht, slijtvast en geven veel grip. Vibram is wereldwijd marktleider in het produceren van schoenzolen, zodat je zeker weet dat je te maken hebt met kwalitatief hoogwaardige schoenzolen.

Grisport werklaarzen kopen

De waterdichte SympaTex® voering in Grisport werklaarzen houdt uw voeten droog

Werkschoenen en werklaarzen moeten aan de ene kant waterdicht zijn, maar aan de andere kant ademend zijn. Dat wil zeggen dat waterdamp er wel doorheen moet kunnen, maar vloeibare stoffen niet. Alle Grisport werklaarzen in deze webshop zijn daarom voorzien van een waterdichte SympaTex® voering.

De ontwikkeling van SympaTex® in de jaren zeventig was vanuit industrieel oogpunt opmerkelijk. Het uiteindelijke resultaat was immers niet te danken aan doelgericht onderzoek. De vezeldivisie van Akzo voerde destijds een studie uit naar de mogelijkheid om uit hydrofiele polyesters een product voor kunstnieren te vervaardigen. Die producten moesten doorlaatbaar zijn voor water en ureum. Gedurende het onderzoek ontstond het idee om ook de doorlaatbaarheid van waterdamp te bepalen. Die was onverwacht hoog, terwijl de doorlaatbaarheid voor vloeibaar water betrekkelijk gering was. Deze combinatie leidde in de jaren tachtig tot het polyester SympaTex®, tegenwoordig geproduceerd door SympaTex Technologies GmbH in Wuppertal.

Wat is Cambrelle®?

Cambrelle® is een synthetische niet-geweven textielsoort welke wordt gebruikt in de voering van uw Grisport werklaarzen. Het materiaal is van hoge kwaliteit, sterk vochtabsorberend, geurvretend en ademend. Kortom, Cambrelle® helpt uw voeten droog en fris te houden! Daarnaast droogt Cambrelle® sneller dan leer, hierdoor wordt schimmelvorming tegengegaan. 

Laag gewicht van Grisport werklaarzen

Ondanks alle veiligheidszolen en de stalen beschermneus zijn Grisport werklaarzen niet zwaar. Het gewicht per laars bij maat 42 is voor alle veiligheidslaarzen in deze webshop slechts rond de 1065 gram per laars.

Snelle levertijd Grisport werklaarzen

Bestel je Grisport werklaarzen in de webshop en je hebt je nieuwe Grisport werklaarzen snel in huis. Wil je de werklaarzen liever eerst passen? Kom dan naar onze showroom aan de Handelsweg 6 in Den Helder. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via de chat, mail, het contactformulier of telefoon 0223-661300.

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

 • Persoonlijke- en snelle service
 • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
 • Mogelijkheid achteraf betalen
 • Uitgebreid assortiment
 • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

488 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden