S1P Instapmodellen

S1P instapmodellen bieden dezelfde veiligheid als S1P modellen. Ze hebben bijvoorbeeld een beschermende kunstof of stalen beschermneus, een beschermende tussenzool en een gesloten hiel. Een instapmodel is aan te raden als u veel van schoenen moet verwisselen, bijvoorbeeld als u veel van de werkvloer naar kantoor moet is het handig als vuile of stoffige veiligheidsschoenen makkelijk verwisseld kunnen worden voor uw nette kantoorschoenen. Zorg wel met een instapmodel dat u er niet continue uit glipt, aangezien dit de veiligheid verminderd.

S1P Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen die bestempeld zijn met S1P voldoen aan de EN ISO 20345 norm. Deze norm herkenbaar aan schoenen met een S en een nummer erbij beschrijft waar "Safety" shoenen aan moeten voldoen. S1 heeft bijvoorbeeld minimaal een kunstof of stalen veiligheidsneus die bescherming biedt tot vallende voorwerpen met een energie tot 200 Joule. Verder is bij S1 veiligheidsschoenen verplicht dat er een gesloten hiel is zodat de drager er niet snel uit glipt, ook hebben ze een energieabsorberende hak. Als er een P achter staat heeft deze schoen ook een penetratiebestendige tussenzool, deze tussenzool biedt bescherming tegen scherpe voorwerpen op de grond of vloer.

In het kort, S1P Veiligheidsschoenen:

  • Kunstof of stalen veiligheidsneus
  • Gesloten hiel
  • Energieabsorberende hak
  • Penetratiebestendige tussenzool

Grisport Safety Shoes

Grisport maakte haar eerste bergwandelschoenen in 1977 in het noorden van Italië. Tegenwoordig staan ze bekend om deze wandelschoenen en om hun veiligheidsschoenen. Vandaag de dag worden elk jaar miljoenen paren wandel- en veiligheidsschoenen geproduceerd die in meer dan 50 landen over de hele wereld verkocht worden.

Grisport Innoveert

Met een team van 10 fulltime ontwerpers heeft Grisport een collectie gecreëerd die altijd functioneel en modieus blijft, terwijl de eigenlijke pasvorm en nauwekeurige kwaliteitscontroles blijven gewaarborgd. Daarbij worden innovatieve materialen, producten en productietechnieken gebruikt.

Vibram loopzool

Deze loopzolen zijn comfortabel, duurzaam, bieden de beste bescherming en zijn uiterst flexibel. Het lagen systeem zorgt voor flexibiliteit, maximaal comfort en de beste bescherming.

Cambrelle voering

Een voering van Cambrelle zorgt voor frissere voeten, deze voering is ademend, geur- en vochtvretend. Dit zorgt voor meer comfort in de schoenen

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

485 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden