Bescherming tegen Corona

Heeft u PMB's nodig om uzelf of uw personeel op een verantwoorde en veilige manier te laten functioneren? Bij Unishore kunt u terrecht voor een assortiment artikelen dat de juiste bescherming geeft. Door wetgeving die constant veranderd is het een must op beschermingsmiddelen zoals mondkapjes (Non-medisch en FFP2), ruimzichtbrillen, gelaatsschermen en 1,5 meter hesjes bij u op voorraad te hebben. Bekijk hier onze selectie beschermingsmiddelen tegen Corona. Stay safe! 

- Snelle levering
- Diverse Corona hesjes
- Scherpe prijzen

Lees verder Lees minder
We can't find products matching the selection.

Wat voor masker heb ik nodig?

Als u zichzelf wilt beschermen tegen Corona is het minimale een maskertje (non-medisch of medisch) als deze goed over de mond en neus heen gaat verminderd het de kans dat stof en vochtdeeltjes het lichaam betreden. De beste bescherming heeft u met een FFP2 of FFP3 maskertje, voor medische professionals wordt minimaal FFP2 aangeraden dit stopt >95% van stofdeeltjes. Wij bieden zowel mogelijk stofmaskers aan met FFP2, maar mocht u alleen een masker nodig hebben om uw boodschappen te doen dan is een non-medisch masker voldoende volgens de RIVM richtlijnen.

Contactberoepen

Heeft u een contactberoep dan raden wij een FFP2 stofmasker aan samen met een ruimzichtbril, gelaatsscherm en wegwerphandschoenen voor de beste bescherming. Dit om de kansen te minimaliseren dat druppeltjes op uw gezicht belanden en hiermee kunnen besmetten.

Ruimzichtbrillen en veiligheidsbrillen

Als u totale bescherming wilt moet u behalve uw mond en neus ook uw ogen beschermen tegen zwevende druppeltjes. Hiervoor kunt u het beste een ruimzichtbril en gelaatsmasker gebruiken. Een ruimzichtbril voorkomt dat druppeltjes bij de ogen komen en een gelaatsmasker voorkomt dat ze bij de ruimzichtbril komen.

Volledig assortiment PBM’s bij Unishore Bedrijfskleding

Buiten de Corona gerelateerde items bieden wij u ook persoonlijke beschermingsmiddelen op het gebied van adembescherming, gehoorbescherming, hoofdbescherming, oogbescherming en valbescherming, maar ook voor een verbanddoos of hoofdlampje kunt u bij ons terecht.

Maak uw veilige, functionele werkuitrusting compleet met werkschoenen, werklaarzen, werkbroeken, T-shirts, polo’s en werkjassen van een van de merken die Unishore Bedrijfskleding heeft in haar webwinkel of in de showroom aan de Handelsweg 6 in Den Helder of in Zwaag op de Milton Friedmanweg 13 Neemt u gerust contact op met ons via webwinkel@unishorebedrijfskleding.nl of vul ons contactformulier in.

Koop uw complete werkuitrusting bij Unishore Bedrijfskleding en ervaar elke dag opnieuw het comfort en de veiligheid van onze topmerken!

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.