Winkelwagen
Offerte(s)

Korting op ALLE werkschoenen + GRATIS werksokken

Korting op ALLE werkschoenen + GRATIS werksokken

Wegens succes verlengd: bij aanschaf van alle werkschoenen ontvangt u nu naast korting op de adviesverkoopprijs ook een gratis paar Mascot werksokken! Twijfel geen moment en maak snel gebruik van deze unieke actie!

LET OP: deze actie loopt tot 1 november en geldt alleen bij directe online betaling

POPULAIRE WERKSCHOENEN

Grisport werkschoenen

Grisport werkschoenen staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige werkschoenen voor een wel heel redelijke prijs. Elke dag weer zijn de werkschoenen van Grisport een van de best verkochte artikelen in onze webshop. De Grisport Cross Safety lijn en  Grisport Bionik lijn zijn de best verkochte collecties met ultra lichte werkschoenen. Daarnaast is de Grisport 803 een erg populaire werkschoen. Wij leveren zowel werkschoenen voor dames als werkschoenen voor heren. En nu profiteert u van extra voordeel: 20% korting op uw Grisport werkschoenen en gratis werksokken bij uw werkschoenen.

actie werkschoenen met gratis werksokkenOnze best verkochte Grisport werkschoenen

De best verkochte Grisport werkschoenen van dit moment zijn de Grisport 803 S3 en de werkschoenen uit de Grisport Cross Safety Collectie. De werkschoenen uit de Cross Safety Collectie zijn zo populair vanwege het extreem lage gewicht van deze veiligheidsschoenen. Onze ervaring is dat gebruikers vaak erg lange dagen werken en dan is het prettig dat er niet zo veel gewicht 'meegezeuld' hoeft te worden en de werkschoenen ademend, vochtabsorberend en geurvretend zijn. Grisport scoort op deze punten als een baas! 

Redbrick werksneakers

De originele veiligheidssneakers van Redbrick zijn een klasse apart! Deze veiligheidsschoen heeft het uiterlijk en comfort van een sneaker en is onder werktijd een comfortabele, robuuste en veilige werkschoen. Na het werk draagt u deze sneaker als een sportieve, trendy vrijetijdsschoen. Deze veiligheidsschoenen van Redbrick zijn zeer sportief en voldoen aan alle veiligheidseisen. En nu profiteert u van extra voordeel: korting op uw Redbrick werksneakers en gratis werksokken.

Onze best verkochte Redbrick werksneaker

Het best verkochte Redbrick model is de Onyx. De Redbrick Onyx is een veiligheidsklasse S3 veiligheidssneaker. Het is een hoog model met een zwarte kleur met rode accentkleuren, maar hij ziet er niet alleen stylish uit natuurlijk! De schoenen zijn behalve veilig en mooi ook nog eens comfortabel dankzij de uitneembare inlegzool en de ademende, vocht- en geurvretende Cambrelle® die ervoor zorgt dat je comfortabel en fris blijft en dit alles voor een eerlijk prijsje! De Redbrick Ruby is een lage variant van deze schoen.

 

Mascot Werksokken Mongu

De Mascot Mongu werksok is een uitstekende werksok van hoogwaardige kwaliteit. Mongu werksokken staan bekend om hun slijtvastheid. Daarom is het bij uitstek dé sok voor in een werkschoen. De verstevigde hiel en tenen gaan slijtage tegen en geven extra bescherming. Meer informatie over Mascot werksokken Mongu

Bij aankoop van werkschoenen krijgt u nu een gratis paar Mascot Mongu werksokken gratis! LET OP: deze actie is alleen geldig bij directe online betaling.

Bekijk alle werkschoenen