Grisport Trekking bergschoenen
22 mei 2019

Het is een groot avontuur om te wandelen door nationale parken, bergen en woestijnen. Wat echter wel belangrijk is, is dat u het juiste schoeisel draagt voor deze ruigere terreinen. De wandelschoenen uit de categorie Trekking van Grisport zijn, dankzij de meer technische constructie, geschikt voor bergtochten of tochten met zware bepakking op ruw terrein. De schoenen hebben een meer technische constructie.

Geweldige bergschoenen voor ruw terrein

Met de bergschoenen uit de Trekking collectie van Grisport haalt u een sterk paar schoenen in huis voor zware tochten door de bergen. De stevige, technische constructie zijn ideaal voor de veeleisende wandelaar en maken de schoenen stabiel en comfortabel. Zo zijn de Trekking wandelschoenen van Grisport voorzien van een goed support systeem en een goed sluitsysteem rondom de hiel. Tijdens het lopen op ruw terrein zult u een goede afwikkeling van de voet ervaren door het innovatieve ontwerp.

Ademende binnenzool

De bergschoenen zijn voorzien van een kwalitatieve Vibram zool. De zolen zijn voorzien van een isolerende en ademende binnenzool. De tussenzool van de schoen zorgt voor extra stabiliteit, die vooral praktisch is tijdens lange tochten op ruw terrein. De zolen van Vibram zijn licht, slijtvast, geven veel grip en zijn zeer sterk.

Waterdicht en ademend membraan 

In wandelschoenen worden membranen toegepast. Dit is een dun laagje materiaal dat tussen de verschillende lagen van een wandelschoen wordt verwerkt om schoenen waterdicht, waterafstotend en ademend te maken.De bergschoenen uit de Trekking collectie van Grisport hebben een Spo-Tex membraan die de schoen waterdicht en ademend maken.

Bekijk de Trekking collectie van Grisport