Grisport Active schoenen kopen
19 juni 2019

Grisport is toonaangevend op het gebied van technologische, innovatieve wandelschoenen. Maar Grisport heeft ook schoenen ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Dus heeft u snel vermoeide voeten of een actieve baan? Dan zijn de comfort schoenen uit de Active collectie echt iets voor u!

De perfecte schoen voor dagelijks actief gebruik!

Fervente wandelaars weten het, Grisport is dé fabrikant van wandelschoenen door hun jarenlange expertise, technologie en innovatie. Deze kennis heeft zij ook toegepast op de schoenen uit de Active collectie. Een comfortabele pasvorm staat hierbij op de eerste plaats, maar zoals het een Italiaans merk betaamd, wordt ook veel aandacht aan het uiterlijk van de schoen besteed. De Active collectie bestaat daarom uit elegante comfortschoenen met een mooi design waar u de hele dag op kunt lopen. De schoenen zijn bovendien ultra licht en uitgerust met een lederen, uitneembare inlegzool en ademende voering.

Een  paar modellen uitgelicht

De Grisport Active collectie biedt u verschillende modellen in verschillende stijlen. Wij lichten hier een paar Grisport Active modellen uit:grisport active schoenen

De constructie van de zool uit de Active collectie

grisport active schoenen De zool van de schoenen uit de Grisport Active collectie is opgebouwd uit 5 lagen, elk met een eigen functie. De specifieke opbouw van de zool helpt u een juiste houding aan te nemen, waardoor u minder of zelfs helemaal geen klachten meer zult ervaren na een lange dag. De materialen zijn ultra licht waardoor u geen onnodig gewicht hoeft te dragen. De zool en de schoen zorgen voor voldoende ventilatie waardoor u geen of minder snel zweetvoeten krijgt. Op deze manier blijven uw voeten fris en droog. Het anti-shock-systeem in de zool vangt schokken op, zodat uw gewrichten minder worden belast en u minder snel vermoeide voeten krijgt.

Lagen van de Grisport Active zool:

  1. Geactiveerde koolstof binnenzool, antibacterieel, ademend vermogen
  2. Ultra-licht materiaal, werkt stabiliserend en schok-absorberend
  3. 'Veringen' voor zachte drukpunten
  4. PU middenzool met micro luchtbubbels
  5. Buitenzool met extra grip en maximale stabiliteit