Nieuws

Uitgelichten berichten

unishore bedrijfskleding BV is aangesloten bij WebwinkelKeur.

unishore bedrijfskleding BV is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Sinds 05-01-2023 is unishore bedrijfskleding BV door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat unishore bedrijfskleding BV voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van unishore bedrijfskleding BV onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij unishore bedrijfskleding BV te kopen.

Meer Lezen

20% korting op alles van Grisport

Tijdelijk 20% korting op alles van Grisport. Profiteer snel en shop nieuwe werkschoenen van dit topmerk.

Meer Lezen

Goed doen met je oude werkschoen

Wil jij bijdragen aan een duurzame economie? Lever dan je gebruikte werkschoenen en veiligheidsschoenen in bij Unishore Bedrijfskleding. Zo draag jij ook een steentje bij voor een duurzame toekomst. Wij zorgen voor de recycling van deze gebruikte schoenen.

Meer Lezen

Gratis sokken op selectieve Grisport Werkschoenen & Laarzen

Nu tijdelijk gratis sokken op onze bestverkochte Grisport werkschoenen en werklaarzen. De selectie hebben wij op voorraad staan in ons eigen magazijn en is behalve snel geleverd nu ook voorzien van een gratis paar cooldry zomersokken van Grisport. Deze sokken houden de drager haar voeten koel en comfortabel gedurende de gehele dag.

Meer Lezen

Grisport Active Pro Lijn (S1P): vanaf mei 2021 in onze collectie

Bij Unishore Bedrijfskleding is de nieuwe collectie indoor ESD Grisport Active Pro werkschoenen vanaf april 2021 verkrijgbaar, een moderne collectie speciaal ontwikkeld voor gebruik in magazijnen, constructie, transport en logistiek.

Meer Lezen

NIEUW: Betalen met Klarna

Bij Unishore Bedrijfskleding is het nu ook mogelijk om achteraf te betalen via Klarna!

Meer Lezen

Redbrick Motion collectie: de nieuwste modellen!

Bij Unishore Bedrijfskleding kun je kiezen uit een ruim assortiment Redbrick werkschoenen. De werkschoenen van Redbrick staan voor kwaliteit, veiligheid, loopcomfort en design. Onlangs is de nieuwe Redbrick Motion collectie aangevuld met vijf nieuwe S3 modellen. Benieuwd welke schoenen dit zijn? Lees snel verder.

Meer Lezen

Het belang van goede werksokken

Het dragen van de juiste werkschoen is het halve werk. Maar de juiste accessoires moeten hierbij niet vergeten worden. Een stevige werksok zorgt ervoor dat jouw werkschoenen nog comfortabeler zitten. Grisport is specialist op het gebied van schoeisel en accessoires en heeft daarom ook een aantal geweldige werksokken in het assortiment. Wij vertellen je hier graag meer over.

Meer Lezen

De 5 best beoordeelde Grisport werkschoenen van 2020

Ben jij op zoek naar nieuwe werkschoenen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen paniek. Wij hebben voor jou onze 5 best verkochte Grisport werkschoenen op een rijtje gezet met een beschrijving van de eigenschappen en toepassingen. Dit maakt het kiezen een stuk makkelijker!

Meer Lezen

Verleng de levensduur van jouw lederen werkschoenen

Maak jij altijd jouw werkschoenen schoon? Door jouw werkschoenen te onderhouden gaan deze veel langer mee. Het kan alleen soms een lastig werkje zijn. Met onze tips willen wij jou graag op weg helpen om het schoonmaken van jouw werkschoenen makkelijker te maken.

Meer Lezen

Maandactie mei & juni: we pakken uit!

Een nieuwe maand en dat betekent ook een nieuwe actie!

Meer Lezen

Update m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

Wij vinden het noodzakelijk om u altijd op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen. Lees hier verder.

Meer Lezen

Werkschoenen van S1 tot S3: Wat zijn de verschillen?

Veel mensen krijgen te horen dat zij werkschoenen moeten aanschaffen die voldoen aan bepaalde veiligheidseisen. Het komt vaak voor dat het voor hen onbekend is wat deze veiligheidseisen precies inhouden en daarom vindt men het vaak lastig om een geschikte veiligheidsschoen te vinden. Want weet jij het verschil tussen een S1, S2 of S3 werkschoen? Wij leggen het je hieronder uit.

Meer Lezen

Welke veiligheidsschoenen zijn het meest geschikt?

In veel sectoren is het verplicht om veiligheidsschoenen te dragen. Naast werk, kunnen veiligheidsschoenen ook thuis goed van pas komen. Er wordt niet voor niets gezegd dat ongeluk in een klein hoekje zit. Veiligheidsschoenen beschermen jouw voeten tegen alle mogelijke risico’s, zoals een vallende hamer of wanneer je op een spijker gaat staan.

Meer Lezen

Top 5 meest comfortabele werkschoenen

Ben jij zojuist jouw zoektocht begonnen naar de meest comfortabele werkschoenen? Dan kan soms een erg lastige opdracht zijn. Er zijn erg veel werkschoenen, maar welke zijn nu echt de allerbeste?

Meer Lezen

Duurzame veters van Redbrick en Grisport

Wij houden van duurzaam ondernemen! Veel leveranciers zijn zich steeds bewuster van hun effect op de maatschappij en het milieu. Zo ook Redbrick en Grisport die hun assortiment hebben uitgebreid met veters geproduceerd van gerecycled plastic. Op deze manier willen zij hun bijdrage leveren aan de oplossing voor de 'plastic soep'. Help ook een handje mee en bestel snel je duurzame veters!

Meer Lezen

GORE-TEX®: Wat is het en hoe te onderhouden?

GORE-TEX®. Misschien heb je deze naam wel eens voorbij zien komen. Maar weet je ook wat het is? GORE-TEX® is een koploper in de branche als het gaat om het bieden van duurzame, waterdichte, ademende bescherming. Wij vertellen je graag meer over de werking van GORE-TEX®.

Meer Lezen