Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Sluiting
Model
Type
Type Zool
Eigenschappen

Grisport Ranger lijn (S3)

Grisport Ranger werkschoenen en werklaarzen vallen op door hun technologisch hoogstaande ontwerp. Deze werkschoenen en werklaarzen zijn speciaal ontworpen om optimaal te voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en de wensen van werknemers die op hun werk met extreme omstandigheden te maken krijgen. Verder beantwoordt de Grisport Ranger lijn aan de hoogste eisen voor S3 veiligheidsschoeisel.

  • Gore-Tex ademende en waterdichte werkschoenen
  • Vibram® buitenzolen zorgen voor extra grip en duurzaamheid
  • Beschermneus van glasvezel en een handige overneus
  • Flexibele, maar stevige tussenzool van kevlar
Lees verder Lees minder

3 producten

Korting 20%
Grisport Ranger Iron GoreTex Werklaars S3 + Gratis Sokken
€ 138,81 € 167,96
Korting 20%
Grisport Ranger Motor GoreTex Werkschoen S3 + Gratis Sokken
€ 122,28 € 147,96
Korting 20%
Grisport Ranger Hound GoreTex Werklaars S3 + Gratis Sokken
€ 138,81 € 167,96

Waterdichte werkschoenen en werklaarzen van Grisport

De Grisport Ranger lijn is een van de nieuwste Grisport collecties. Het Italiaanse merk presenteerde de collectie in het najaar van 2018. Deze werkschoenen en werklaarzen zijn tot stand gekomen uit een samenwerking tussen Gore-Tex, Vibram en Grisport zelf. Al deze merken hebben hun eigen specialismen: Grisport is gespecialiseerd in uiterst comfortabele wandelschoenen en werkschoenen, Gore-Tex in ademende, waterdichte kleding en Vibram in stevige rubberen buitenzolen. Deze samenwerking heeft werkschoenen en werklaarzen opgeleverd met een aantal bijzondere features die u goed van pas kunnen komen als u op uw werkplek met zware omstandigheden te maken krijgt. Het schoeisel is functioneel, maar ook nog eens zeer comfortabel.

Werkschoenen uit de Grisport Ranger collectie behoren tot de weinige S3 werkschoenen die volledig waterdicht zijn. Meestal zijn werkschoenen uit deze veiligheidsklasse gemaakt van waterafstotend materiaal, waardoor u tot 60 minuten onder water kunt staan zonder natte voeten te krijgen. Door Grisport Ranger werklaarzen en werkschoenen dringt helemaal geen water heen. De Gore-Tex® voering is daarnaast ademend. In deze voering zitten poriën die te klein zijn voor een waterdruppel om doorheen te dringen, maar waterdamp kan er wel uit. Als gevolg hiervan gaan uw voeten niet zweten in Grisport Ranger veiligheidsschoeisel. Dit doet wonderen voor het draagcomfort van de schoenen en laarzen.

Het rubber voor de Vibram® buitenzolen is in samenwerking met Pirelli ontwikkeld, dat vooral bekend is om zijn autobanden. Dat betekent dat het rubber in de Grisport Ranger werkschoenen en werklaarzen wel tegen een stootje kan. Het materiaal is zeer slijtvast, resistent tegen chemicaliën en het antislipprofiel voorkomt uitglijden.

S3 werkschoenen en werklaarzen uit de Grisport Ranger lijn

Alle werkschoenen en werklaarzen uit de Grisport Ranger lijn voldoen aan de eisen in veiligheidsklasse S3 van de normering EN 20345, die over de veiligheid van dit soort schoenen en laarzen gaat. Sterker nog, op het gebied van waterafstotend vermogen en de gripverhogende loopzool overtreffen deze artikelen zelfs de eisen die aan S3 werkschoenen en S3 werklaarzen gesteld worden. Droge voeten en grip zijn dus gegarandeerd, maar deze veiligheidsschoenen voldoen ook aan de basiseisen die in de EN 20345-norm staan. Zo hebben alle schoenen en laarzen in deze lijn een glasvezel beschermneus en een kevlar tussenzool die perforatie van bijvoorbeeld spijkers op de grond tegengaat.

Grisport Ranger werkschoenen en werklaarzen online kopen

Wie op zoek is naar de nieuwste innovaties op het gebied van veiligheidsschoeisel vindt al zijn wensen in de Grisport Ranger lijn. Deze werkschoenen en werklaarzen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen die er voor werkschoenen in de industriële sector bestaan. Ook in de bouw, de transportbranche en de agrarische sector bieden deze schoenen en laarzen de bescherming en ondersteuning die u nodig heeft. Grisport Ranger werkschoenen en werklaarzen koopt u bij Gri-sport.net eenvoudig en voordelig online.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.