(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

Betaalmogelijkheden

U kunt in deze webwinkel betalen door middel van onderstaande betaalmogelijkheden:

1. iDEAL

ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen in onze webshop afrekenen. Met iDEAL kunt u direct online betalen via uw eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Online betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

2. Creditcard

creditcard

U kunt met uw MasterCard, VISA of Maestro-kaart betalen. U betaalt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Uw creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

3. Vooruitbetalen

vooruitbetalen

In de webwinkel van Gri-Sport.net kunt u kiezen voor vooruitbetaling. U kunt dan na het plaatsen van uw bestelling het te betalen bedrag overmaken op IBAN: NL71RABO0153488182 onder vermelding van uw ordernummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, gaan wij voor u aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk naar u toe te kunnen sturen.

4. Betaal na Ontvangst

betaal na ontvangstBetaal na Ontvangst (BnO) is ontwikkeld door MultiSafepay en wordt ondersteunt door MultiFactor. Het biedt u de mogelijkheid om uw bestelling eerst te ontvangen, te bekijken en hierna pas te betalen. Betaal na Ontvangst is zeer klantvriendelijk. Nadat de bestelling is verzonden ontvangt u automatisch een e-mail met een betaalverzoek. Zo betaalt u veilig en vertrouwd met iDEAL of via bankoverboeking. Heeft u vragen over de betaling? De medewerkers van MultiFactor staan u persoonlijk te woord, zowel telefonisch als per e-mail.

5. Klarna

Klarna

Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u gebruik maken van achteraf betalen via Klarna. Met Klarna betaalt u nadat u uw bestelling heeft ontvangen en besloten heeft deze te houden. De factuur wordt pas verstuurd op het moment dat uw bestelling bij ons de deur uit gaat. U betaald dus wanneer het u het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Kiezen voor Klarna kan al bij een bestelling van €5 tot max. €1500.

6. Afterpay

afterpay

Met Afterpay betaalt u pas nadat uw bestelling is afgeleverd. Als u uw bestelling heeft ontvangen krijgt u een betaaloverzicht per e-mail van Afterpay. Via de betaalknop in de e-mail, kunt u de betaling binnen 14 dagen voldoen. Afterpay neemt ons de afhandeling van de betaling uit handen. U betaalt het openstaande bedrag aan Afterpay. Aan deze betaalmogelijkheid zijn extra kosten verbonden á € 2,95 incl. btw. Let op: om gebruik te kunnen maken van Afterpay dient het totale bestelbedrag lager te zijn dan € 1500,- inclusief btw en hoger dan € 75,- inclusief btw.

7. Bancontact

bancontact

Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. Gebruikers beschikken over een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart is geschikt voor zowel on- als offline betalingen. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk. Betalingen zijn gegarandeerd en direct bevestigd.

8. Sofort banking

sofort banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit.

9. PayPal

sofort banking

Paypal is de grootste betaalprovider ter wereld. De mogelijkheden via credit card of bankrekening te betalen zorgen ervoor dat u veilig u bestelling kunt afrekenen in een vertrouwde omgeving op wereldwijdniveau.

10. Request to Pay

Request to Pay maakt het direct versturen van een betaalverzoek mogelijk. Het initiatief voor het verzoek ligt hier bij de ontvanger van de betaling (bijv. een webshop). De betaler autoriseert de betaling via de eigen bankomgeving.

Neem contact op

Doe het zelf

Offerte aanvragen

Status van uw bestelling bekijken

Retouren bekijken

Wijzig uw gegevens


Onze gegevens

Locatie Den Helder

Unishore Bedrijfskleding B.V.
Handelsweg 6
1785AE Den Helder
Ma-vr 07.30 - 17.00

Locatie Zwaag
Milton Friedmanweg 13
1689ZZ Zwaag
Ma-vr 08.00 - 17.00

KvK-nummer: 37071995
btw-nummer: NL803699086B01

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.