Business 2 business

Weten wat wij als bedrijf voor uw bedrijf kunnen betekenen? En waar dan uw voordeel ligt? Unishore Bedrijfskleding uit de Noordkop is al jaren de vertrouwde leverancier van alle soorten bedrijfskleding voor elk vakgebied. Zoekt u een one-stop webshop waar u alles in één bestelling kunt regelen en ook nog eens degelijk advies krijgt? Dan moeten we zeker even kennis maken met elkaar.

Wat we dan voor u kunnen betekenen? Laten we beginnen met scherpe prijzen want iedereen zoekt de beste prijskwaliteit! Een ander voordeel is dat we werkkleding hebben voor elke doelgroep. Van werkschoen tot overall, en van veiligheidsbril tot werkhandschoen. En dan niet één model maar een complete lijn van alle toonaangevende leveranciers. We geven u graag persoonlijk advies op maat zodat we goed kunnen indexeren waar uw wensen en/of eisen liggen. U krijgt dan maatwerk. En willen we dat niet allemaal?

4 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay
  • Veiligheidsnorm
Ribbon Tip
 

Grisport 803 S3

€ 66,08 excl. BTW
€ 79,96 incl. BTW
Overlay
  • Veiligheidsnorm
Ribbon Tip
 

Grisport Cross Safety Nordic ..

€ 66,08 excl. BTW
€ 79,96 incl. BTW
Overlay
  • Veiligheidsnorm
 

Grisport 71607 S3

€ 67,77 excl. BTW
€ 82,00 incl. BTW
Overlay
  • Veiligheidsnorm
 

Grisport 72401CI S3 Gevoerd

€ 105,12 excl. BTW
€ 127,20 incl. BTW

En om het plaatje compleet te maken kunnen wij nagenoeg alle werkkleding ook voor uw personaliseren zodat door uw logo of bedrijfsnaam op de kleding te borduren of te drukken.Wij hebben een eigen afdeling waar we in hoge kwaliteit uw kleding van een tekst of logo kunnen voorzien. Omdat we dit in eigen huis doen kunnen we u voorzien van een scherpe prijs. Maar zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Om dat we het personaliseren in eigen huis doen brengt dit ook een korte levertijd met zich mee. Kijkt u anders ook even op onze website van Unishore Borduren. Dan ziet u waar we het over hebben en dat we ons werk, uw opdracht, serieus nemen.

Ons advies gaat verder dan wat informatie op onze website. We gaan zelfs zo ver dat we een aparte website in het leven geroepen hebben met veel gratis aankoopadvies over de soorten werkkleding. Daar valt veel over te vertellen en lichten we u graag goed voor. Wij denken dat dit voor B2B erg belangrijk is want dan weet u dat u met vakmensen te maken hebt die ook echt weten waar het over gaat. Dus als besparen voor u belangrijk is dan willen wij graag met u kennismaken.

Een vrijblijvende offerte nodig voor grotere aantallen? 

Of persoonlijke advies nodig? Bel ons dan op telefoonnummer 0223 - 661 300 of gebruik stuur even een e-mail naar gerhard@unishorebedrijfskleding.nl. We horen graag van u!

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

485 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden